Gruppetrening

På vår timeplan tilbyr vi både saltimer og sykkeltimer i gruppe. Vi har god variasjon, alt fra rolige timer til høyintensive timer. De rolige timene har mest fokus på trening av kjernemuskulatur, bevegelighet og pust mens høyintensive timer har fokus på å øke kondisjon og styrke.

Vi har benyttet oss av fargekoder for å katagorisere timenes innhold. Vi gjør oppmerksom på at noen av våre timer kombinerer flere fargekoder men er satt i en hoved katagori. Se under TIMEPLAN for oversikt over timenes fargekoder og når timene kjøres.

 • Gul= Harmoni- Rolige timer som skaper indre balanse.
 • Grønn= Energi- Kondisjon i fokus og timene er bygd opp med flere nivå.
 • Oransj= Kraft- Kraftfulle timer som er krevende og som fokuserer på styrke.
 • Blå= Core & Balanse- Timer som fokuserer på kjernemuskulatur og bedre balanse.
 • Lilla= Glede- Timer hvor du opplever glede gjennom bevegelse og musikk.

Dersom du er ny på en time må du gjerne si i fra til instruktøren, slik at du får den oppfølgingen og informasjonen du ønsker på forhånd. Da får vi også mulighet til å følge litt ekstra med!

Påmelding på grupper skjer via BOOKING på nettsiden vår. Dersom du trenger hjelp eller ikke har tilgang til internett må du gjerne ringe oss eller få hjelp i resepsjonen til påmelding.  

 • Corebar

  En morsom time koordinasjonsmessig hvor du trener kondisjon, styrke og balanse med hovedfokus på kjernemuskulaturen.

  Timen er delt i to med like lange sekvenser i kondisjon og styrke.

  Det vises tre forskjellige vanskelighetsgrader underveis slik at timen passer for alle!

 • Crossfit 

  En høyintensiv time med mye variasjon i både øvelsesutvalg og lenge på jobbing. Vi benytter oss av forskjellige intervaller; tabata 20sek, 30 sek og opp til 1 min jobbing på en øvelse. Øvelser som benyttes er f.eks. burpies, div. hoppøvelser, markløft, roiing, triceps/dips, armhevinger, benkpress på kasse, biceps osv. Her jobber du på ditt nivå, du bestemmer både tempo og antall repitisjoner i jobbesekvensen.
  Her får du en effektiv time i fht til både kondis og styrke!
  På denne timen blir du "pushet" gjennom forskjellige Crossfitøvelser. En jobbetime med høy intensitet

 • DanseMix

   En variert og morsom dansetime som tar for seg forskjellige sjangere; alt fra zumba/latinsk, Eurovision og Bollywood. Denne timen gjør at du kommer i godt humør mens du trener. 

   

 • Hoppfri Kondis

  Denne kondistimen har lite hopp. Vi benytter andre øvelser og større bevegelser for å få opp pulsen uten å belaste ledd i kroppen gjennom hopping.
  Absolutt en fin time til deg som muligens har noen små vondter men ønsker å få opp pulsen.


 • Kondis Intervall

  Energifylt kondisjonstrening bygd opp etter intervall prinsipp.

  Denne kondis timen er absolutt for alle som liker å jobbe mer intensivt og med intervaller. Vi kjører kondis topp på ca 10 min., deretter kjører vi en sang med styrke (mage, rygg, ben, armer) for å senke pulsen før vi går på en ny kondis topp.

  Intensitet velger du selv og denne timen kan også passe godt til deg som er nybegynner. Forsjellige nivå blir vist underveis på timen. Begyn gjerne på det letteste nivå og øk etterhvert når du kjenner at formen forbedrer seg!

  DSC 3279

 • Kondismix med tabata

  En høyenergisk kondistime kombinert med tabata styrketrening! 
   
  Her vil du oppleve god variasjon i forhold til musikk- og øvelsesutvalg. Timen er bygd opp på intervallprinsipp med 2 kondisjonslåter etterfølgt av 4 min tabata styrke. I løpet av tabata toppen jobber vi i 20 sekunder og får hvile i 10 sekunder.  Alt i alt 5 topper og 10 styrkeøvelser

  Fantastisk jobbetime som bør oppleves!!

 • Pilates-Yoga

  Denne timen kombinerer Pilates og Yoga øvelser.
  Vi har fokus på å øke styrke, smidighet, balanse, konsentrasjon og kroppsbevisthet. Øvelsene er skånsomme, rolige og kontrollerte.

  Under Pilates øvelsene vil du styrke ryggen ved å trene kjernemuskulaturen. Du blir bevist på holdning og stabilitet i kjernen.
  Under Yoga øvelsene vil du øke smidighet. Du holder en stilling mens du puster dypt og rolig. Rolig pust brukes i utførelse av stillingene for å roe ned systemet og nedsette stress.

  Vi jobber på matte i stående, sittende, ryggliggende, sideliggende og mageliggende stillinger. Timen avsluttes med avspenning.

  Timen passer for alle og instruktøren veileder i forskjellige nivå. Du jobber på ditt eget tempo og nivå. 

  Få fokus vekk fra den travle hverdagen og redusere stress!

 • Pump

  En ren styrketime. Funksjonelle og tradisjonelle styrkeøvelser; knebøy, markløft, benkpress, roing, bicepscurl osv. Vi benytter både stang, manualer og skiver.

  For å oppnå best effekt av styrketreningen benytter vi oss av variasjon i tempo, antall repitisjoner og belastning under utfølelsen av øvelsen.

  Denne timen passer for alle, om du er utrent, trent, overvektig, ung, gammel… Du får utrolig bra resultater og vil merke at du raskt blir sterkere.

  Kom å bli STERK!! :)

  rasterk2

 • Slynge - TRX

  Trening i slynge er en effektiv måte å få tak i den dype kjernemuskulaturen.  Vi kjører både KRAFT og LETT timer.
  Begge timer
  fokuserer på forskjellige styrkeøvelser for hele kroppen i slynge i tillegg til noen kondisjonsøvelser.
  Instabilitet i slyngen gjør at den dype kjernemuskulaturen blir aktivert på en effektiv måte mens du trener styrke, balanse og koordinasjon. Musklene og det sansemotoriske systemet får en større utfordring sammenlignet med styrketrening i apparater eller trening uten slynge der bevegelsesbanen er låst.

  LETT timen
  er en roligere utgave av KRAFT timen.

  Timene er lagt opp med få deltagere slik at alle får god oppfølging av instuktøren underveis. Mulighet for å trene lett eller tungt (nivå) justeres både i måten man utfører øvelsen og ved justering av slyngen, noe alle deltagere får hjelp med!

  slynge
 • Step-Styrke

  Effektiv kondisjonstrening på stepkasser. Enkle øvelser med lette kombinasjoner.

  Timen er bygd opp som intervalltrening med tre topper og inkluderer styrke- og balansetrening.

 • StyrkeSirkel

  En rullering på forskjellige styrke øvelser. Timen varer 50 min. og har høy intensitet.

  Enkle og funksjonelle styrkeøvelser. En time for de som ønsker å presse seg, få god utbytte av treningen og øke styrke og kondis!
  Her vil du få en fantastisk variasjon i øvelsesutvalg.

  NB!! Vi kjører ingen oppvarming på denne timen! Vi anbefaler at du varmer godt opp;  sykkel 30 intervall eller egen oppvarming benyttes før denne timen.


  strong2

 • Sykkel

  Dette er en treningsform som passer for de fleste om du er utrent eller godt trent fra før. Du bestemmer intensiteten ved å justere belastningen.

  Her kan vi tilby varierte timer og vi bruker forskjellige intervall modeller. Du får et godt kondisjonsutbytte, god beinstyrke og en økt forbrenning. Samtidig er det en skånsom treningsform for de fleste.

  Timene har varighet fra 30 min. til 60 min.
  Vi tilbyr også kombitimen sykkel 30 min./ styrke 30 min. Flott time for de som vil kombinere sykling og styrketrening.

   

 • Trimmen

  Saltrening i gruppe for de som er over 60 år. Trimmen foregår på tirsdager og torsdager kl. 1000-1100.

  Treningen har fokus på kondisjon gjennom øvelser til musikk og styrke gjennom funksjonelle øvelser. Balansetrening og smidighet er også prioritert på denne timen. Timen er lagt opp på forskjellige nivå slik at alle klarer å henge med og instruktøren gir alternative øvelser dersom deltageren har behov for det.

  Vi spanderer kaffe etter timen! 
  .

  IMG 1289

 • ZUMBA

  En dansetime inspirert av de mest populære latinodansene som cumbia, salsa, samba og merengue.

  Fengende rytmer kombinert med morsomme og lettlærte dansetrinn gjør timen både energirik og variert.

   DSC 5118

Åpningstider

Mandag      0630 - 2200
Tirsdag     0630 - 2200
Onsdag     0630 - 2200
Torsdag     0630 - 2200
Fredag     0630 - 2200
Lørdag     1000 - 1700
Søndag     1000 - 1700

Følg denne linken for fullstendig oversikt over åpningstider.

Kontaktinformasjon

Treningssenteret Frisk
Storgata 133
2390 Moelv

Telefon: 41 16 30 66

post@friskmoelv.no